De Bron opgefrist door een topteam

Plaatsingsdatum: 27-aug-2011 20:40:00

Wijkgebouw De Bron heeft een hele nieuwe uitstraling gekregen, daar heeft een topteam van klussers voor gezorgd. Met frisse kleuren, leuke bankjes en gezellige verlichting is De Bron echt een huiskamer geworden. Dat is ook het idee; De Bron als huiskamer voor iedereen in de wijk Rubroek.

Aan de opfrisactie is flink wat denkwerk vooraf gegaan. De ruimte moet namelijk geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen. Bij het Naaicafé en de Crea-ochtend wordt er hard gewerkt en gezellig gekletst aan de tafels. Voor de Kinderclub verandert De Bron in een gezellige knutselruimte. De meiden van de Meidenclub willen af en toe lekker chillen op de bank. Voor de Ontmoetingsdiensten wordt de grote ruimte omgetoverd tot een mini-kerkzaal. Het creatieve brein achter de opfrisactie heeft het klaargespeeld om een functionele ruimte te ontwerpen met de uitstraling van een gezellige huiskamer.

De opgefriste Bron wordt officieel in gebruik genomen tijdens een feestelijke straatmaaltijd op zaterdag 17 september. Iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen.