Kinderwerker

Elselijn is onze kinderwerker. Je kunt haar ontmoeten in De Bron rondom de activiteiten met kinderen. 
Ook kun je haar bellen op 06-17921824 of mailen op elselijn@wijkgebouwdebron.nl

 
Interview met Elselijn

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Elselijn Wajer - Hoogendam. Ik ben 22 jaar oud, getrouwd met Bas en woon op loopafstand van De Bron. Sinds 1 oktober 2016 mag ik in De Bron werkzaam zijn als Kinderwerker. Heel tof om op de plek waar ik heb stage gelopen nu echt aan de slag te mogen! 

Wat houdt je werk in De Bron in? 
Mijn werkzaamheden zijn nog volop in ontwikkeling. Als De Bron willen we graag meer gaan investeren in kinderen en in hun gezinnen in de wijk. Al luisterend hopen we te ontdekken hoe we er het beste voor hen kunnen zijn. 

Waar kijk en/of luister je naar?
Ik vind het heerlijk om 's avonds op de bank een programma terug te kijken. Wat ik kijk is divers. Van een documentaire tot een heerlijke feel- good - film. Mijn muziek keuze is ook heel afwisselend. Maar mijn favoriete cd blijft toch wel "A Symphony of Hope"van Geoff Bullock. 

Heb je hobby's?
Ik vind het heerlijk om buiten te wandelen of te fietsen, maar geniet ook binnen van muziek luisteren, mensen ontvangen en spelletjes doen.

Wat typeert jou als persoon?
Ik hoor geregeld dat ik een open uitstraling heb. Dat is iets waar ik dankbaar voor ben, want dat is een brug om gemakkelijk contact te leggen. Verder ben ik gestructureerd en vind ik het belangrijk om afspraken na te komen. 

Wie is God / Jezus voor jou? 
Hij is de meest waardevolle persoon in mijn leven. Degene die er altijd was, is en zal zijn. Een houvast in alle situaties van het leven! 


Comments