Buurtpastor Bram Dijkstra

Bram Dijkstra is sinds 1 februari buurtpastor in Wijkgebouw De Bron. Hij probeert mensen in de wijk terzijde te staan, wie je ook bent, wat je ook gelooft. Ons motto is: 'Iedereen is welkom & meedoen is gratis'. Daar houden we ons graag aan en dus: loop gerust binnen in De Bron of bel Bram voor een afspraak op 06 11 843 124 of mail naar bram@wijkgebouwdebron.nl. 


"Welkom bij de familie!'' Zo werd ik begroet toen ik voor de eerste keer de drempel van Wijkgebouw De Bron overstapte en zo begroet ik graag ook jou! Je bent welkom zoals je bent, waar je ook vandaan komt, hoe goed of slecht het ook met je gaat en wie je ook bent. 

Mijn naam is Bram Dijkstra. Ik ben getrouwd met Netty en samen hebben we drie kinderen: Jozef (10), Boaz (8) en Koosje (4). We wonen in Oosterflank, dus kom ik altijd lekker metro naar de Vondelweg. En voor de rest probeer ik in de wijk alles met de fiets te doen (valt nog niet mee voor een dikkerd met astma!)

Ik heb heel lang in de marketing en communicatie gewerkt, maar besloot op een gegeven moment alles over een andere boeg te gooien en theologie te gaan studeren. Dat was de start van een groot avontuur. Want ik mocht al snel gaan werken in de kerk - en dus met allerlei mooie mensen. 

In Wijkgebouw De Bron mag ik nu gelukkig aan de slag in de stad van mijn hart en met de mooiste mensen die ik ken: Rotterdammers. Rotterdammers vanuit alle hoeken van de wereld. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten! Je bent altijd welkom. 

Gods zegen, 
Bram

Comments